Sæson - 2013

HGI U16
Forsiden - sidste nyt
Kampprogram/Stillinger
HGI Kalender
Evalueringsskema hold 1
Evalueringsskema hold 2
HGI Kompetenceskema

Træning
Hvem er vi?
Kontakter
Elitefodbold og Uddannelse
   
LINKS
bold.dk »
DBU »
DBU Sjælland »
DGI Nordsjælland »
HGI Herrefodbold  »
HGI Hovedforening  »
Hillerød Sam. Idrætsfor.»
Andre Pigehold »
 
VORES ADRESSE
HGI Damefodbold
Hillerød Stadion
Selskovvej 76
3400 Hillerød
Telefon: 48252308
 

Beskeder vedr. spillerne
Send email til træneren»
Send email til formanden

Send indslag/nyheder 
Email til webmasteren»
Indsend kampreferat »

 
 
Sidste Nyt - HGI U16 (årgang 1998 & 1999)


31/10 Ny hjemmeside på vej.

Oplysningerne på hjemmesiden kan du fortsat benytte, men de bliver ikke opdateret i november og december 2013.

Vores nye hjemmeside forventes at være på plads i løbet af januar 2014.

Besøg vores facebook side for at læse de nyeste historier fra Hillerød Damefodbold.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@hgi-damefodbold.dk

Hillerød Damefodbold
19/08 U 16

Læs om U 16 holdets svære sæsonstart.
08/07 Træningsopstart efter sommerferien

Selv om mange er midt i sommerferien kan det være rart at vide, hvornår fodbolden hos Hillerød Damefodbold starter op efter sommerferien.

Nogle af vores hold træner sommerbold hele sommeren igennem, men den formelle træningsopstart er følgende for de enkelte hold:

Afdeling Start Bane
U 7 og U 9 5. august Rundel
U 10 og U 11 5. august Røde hus
U 12 5. august Bane 5
U 13 5. august Bane 5
U 14 22. juli Bane 3
U 16 22. juli Bane 4 / Kunst
U 18 (1 og 2) 22. juli Bane 2
DS 29. juli Kunst / 4

De faste træningstider for alle hold er mandag og onsdag 17.00 – 19.00, men mange hold træner yderligere torsdag og fredag. Der bliver givet særskilt besked om målmandstræningen.

Allerede sidst i juli og starten af august skal mange holde til stævner i Brøndby Cup, Kronborg Cup, Hørsholm m.v.

God fornøjelse, god sommer og på gensyn


25/06 Ny træner til U 16 afdelingen

Hillerød Damefodbold har tilknyttet ny kompetent træner til U 16 afdelingen med ansvar for U 16 Elite 1

Med virkning fra juli 2013 har Hillerød Damefodbold tilknyttet Philip Westphal som cheftræner på U 16. Philip Westphal, er 25 år, bosat i Roskilde, og har tidligere trænet U15/U16 Piger Elite i Himmelev og U 14 drenge i FC Roskilde.

Herudover har Philip det seneste år været assistent hos DBU for Landstræner Danny Jung i forbindelse med U15 Talentcenter Øst, som er stadiet inden U16 Landsholdet.

Truppen på Hillerød Damefodbolds hold i U 16 Elite 1 udgøres af unge, men også meget talentfulde fodboldspillere. Hillerød Damefodbold valgte i vinter at rykke årgang 99 op på U 16, og truppen har dermed senest bestået af spillere fra årgang 98 og årgang 99. Spillerne er vokset med opgaven og har vist rigtig god udvikling og sikrede sig sølvmedaljerne i U 16 Elite 1.

Med tilgang af Philip og med tilgang af nye dygtige spillere til årgangen, der allerede har meldt deres ankomst, er der udsigt til et godt og spændende år på U 16. Der er endnu ikke tilknyttet en fast assistent til U 16 Elite 1, men det forventes af ske henover sommeren.

Velkommen til Philip.
20/6 Nyhedsbrev juni 2013Læs nyhedsbrevet >>

16/06 Sølvmedaljer til Hillerød Damefodbold i U 16 elite 1

Truppen på Hillerød Damefodbolds hold i U 16 Elite 1 udgøres af meget unge, men også meget talentfulde fodboldspillere. Klubben valgte i vinter at rykke årgang 99 op på U 16, og truppen har dermed bestået af spillere fra årgang 98 og årgang 99. Spillerne er vokset med opgaven og har vist rigtig god udvikling og sikrede sig med en sejr i onsdags på 2-1 over Taastrup sølvmedaljerne i rækken. Rigtig godt gået af spillere og trænere, der med så ung en trup sikrer sig en topplacering i U 16 1 Elite.

Udover andenpladsen efter Brøndby nåede holdet fra Hillerød også til semifinalerne i årets pokalturnering.

Placeringerne lover godt for den kommende sæson. Stort tillykke.

20/05 Hillerød Damefodbold søger trænere

Har du lyst til at være træner hos Hillerød Damefodbold, der har en klar vision for fremtiden og en af Sjællands største ungdomsafdelinger for piger og nogle af landets mest talentfulde pigefodboldspillere.

Vi har brug for yderligere trænerkompetencer og søger nu trænere og assistenttrænere til både bredde og elitehold til næste sæson med start omkring 1. juli 2013. Vi kan tilbyde at arbejde med enten breddehold eller du kan få mulighed for at træne og videreudvikle flere af klubbens talenter på ungdoms-elitehold, der tæller spillere på DBU’s ungdomslandshold.

Vi lægger stor vægt på at spille god teknisk fodbold og fortsætte den gode udvikling for alle vore fodboldspillere.

Vores nye træner er:
. Ambitiøs og god til at kommunikere
· Motiverende og udviklende
· Har gode fodboldfaglige kompetencer
· Er stabil og har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder dig en god introduktion fra de øvrige i teamet/klubben og et motiverende miljø og er også indstillet på at støtte dig med eventuelle kurser og videreudvikling i fremtiden.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til Hillerød GI Damefodbold om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os sport@hgi-damefodbold.dk eller på telefon 20 71 97 37.

7/5 Årets tilbud til konfirmander

Er du lige blevet konfirmeret og står med penge på hånden og du gerne vil have, at de vokser til endnu flere - så besøg vores sponsor SparNord Hillerød, hvor du kan få 12% i rente på en konfirmationskonto.

Læs mere her >>

18/04 Hillerød GI Damefodbold tildelt licens

Det er med stor fornøjelse, at vi kan meddele, at DBU har besluttet at tildele Hillerød GI Damefodbold Licensen "Ungdom, Piger" og dermed fortsat deltagelse i U18 Pige DM i sæson 2013/14. Med en ung trup i den igangværende U18 DM turnering har holdet pt. en placering som nr. 8 ud af 13 hold fra hele Danmark. Udsigterne til at Hillerød kan blande sig i toppen i den kommende sæson ser meget lovende ud.

DBUs Klublicenssystem for "Ungdom, piger" har bl.a. til formål, at fremme og optimere talentudviklingsmiljøerne i klubberne og at den enkelte spillers udvikling sættes i centrum både sportsligt og civilt. Klublicenssystemet skal bl.a. medvirke til at forbedre klubbernes ledelser både administrativt og sportsligt, så vi i fremtiden udvikler endnu flere bedre fodboldspillere til gavn for både klub- og landshold.

De sidste 2 års fokus i Hillerød GI Damefodbold på at styrke talent- og elitearbejdet begynder nu at bære frugt. Klubben har nu 4 landsholdsspillere fordelt på U16 og U17 landsholdene og udsigterne til, at klubben kan bidrage med yderligere landsholdsspillere i de kommende år ser meget lyse ud.

16/04 Forår på Hillerød stadion - Græsbaner på Hillerød stadion åbner onsdag

Onsdag den 17. april bliver der endelig åbnet for græsbanerne på Hillerød Stadion.

Hillerød Damefodbold overgår dermed til græstræningsplanen fra i morgen onsdag.

Alle vores hold træner herefter som minimum mandag og onsdag fra kl. 17.00.

God fornøjelse.

15/04 U16-1: Flot spil i åbningskampen


15/04 Hillerød GI Damer byder velkommen til Maria Gylling

Maria har spillet 4 år på Brøndbys bedste hold i U13 og U15, men blev skadet i foråret 2012. Efter operation og genoptræning har Maria valgt at fortsætte sætte sin fodbold i Hillerød Damefordbold’s U16.


14/04 Damefodbold en prioriteret idrætsgren i Hillerød Kommune

Hillerød Kommune, der er Elitekommune under Team Danmark, har via Hillerød Eliteidræt og Team Danmark optaget Hillerød GI Damefodbold i gruppen af prioriterede idrætsgrene efter Team Danmarks kriterier.

At Damefodbold nu bliver en prioriteret idrætsgren er en forlængelse af det arbejde, som foregår i Hillerød Damefodbold, som er en af de største leverandører at spillere til DBU’s ungdomshold.

De senere år har der i gennemsnit været cirka 10 spillere fra Hillerød Damefodbold på DBU’s talenthold eller ungdomslandshold. Ligeledes er der flere spillere fra Hillerød Damefodbold, der er optaget i Kommunes Eliteidrætsklasse eller på Team Danmark ordninger for ungdomsuddannelserne.

Den endelige beslutning om at optage HGI Damefodbold som prioriteret idrætsgren i Hillerød Elite Idræt blev besluttet under et møde mellem klubben, HEI og DBU. Her blev man desuden enige om sammen at præsentere DBU`s Vision 2020, som udtrykker DBU`s plan med pigefodbolden de kommende år.

Dette sker på et DBU Seminar om Vision 2020 for Pige- og Kvindefodbold for alle fodboldklubber i Nordsjælland onsdag den 15. maj 2013 kl. 17.00 på Hillerød Stadion.

Samarbejdet mellem HGI Damefodbold, DBU og Hillerød Elite Idræt kommer til at spille en vigtig rolle i udviklingen af pigefodbold i Nordsjælland.

De andre prioriterede idrætsgrene i Hillerød Kommune er Hillerød Svømmeklub, Hillerød Judoklub, Hillerød Håndboldklub, FIF Hillerød Orientering og HGI Bordtennisklub.

For Hillerød GI Damefodbold betyder godkendelsen betyder støtten øget kommunal til talentudviklingsarbejdet, support og bedre træningsmuligheder i kommunen for pigerne.

24/3 Information vedr. Holland Girls Cup

Læs informationsbrev vedrørende Holland Girls Cup den 29. marts 2013 til 1. april 2013.Informationsbrev >>

15/3 Hillerød 98/99 v AIK Stockholm 98

Som indledning på et forhåbentligt godt samarbejde mellem AIK Stockholm og Hillerød GI Damefodbold, spillede Hillerøds 98/99-piger fredag 15.marts træningskamp mod AIK Stockholms 98-talenthold. AIK, som er én af Skandinaviens største klubber med mange meriter inden for både dame- og herrefodbold, var på 4-dages træningslejr i Danmark.

”Det er en fornøjelse at kunne invitere et højt estimeret hold fra Sverige på besøg i Hillerød til at spille kamp på det nye lækre kunstgræsanlæg. Med det spil pigerne leverede i aften er Hillerød helt sikkert kommet på landkortet oppe i Stockholm”, fortæller cheftræner Svend Støvlbæk fra Hillerød U16. ”Vores hold består af piger fra årgangene 98 og 99, og selvom vi spillede mod ét af Sveriges bedste hold af 98’ere, var vi spildominerende i det meste af kampen. Vi har arbejdet med at udvikle spillestil henover vinteren, og er nu ved at være der hvor vi gerne vil være. Vi har 4 uger til første turneringskamp, og vi glæder os allerede”.

Dagens kamp startede i et hæsblæsende tempo med to hold der var ivrige efter at spille god og seværdig fodbold. AIK scorede allerede efter 3 minutter, men herefter satte Hillerød sig på kampen, og i halvlegen stod det 3-1 til hjemmeholdet. I 2.halvleg kom AIK mere med og fik reduceret til 3-2. AIK forsøgte at lægge pres på Hillerød i slutminutterne men uden held.

”Vi krydrer gerne sæsonforberedelserne med kampe mod svenske hold. De svenske hold spiller på højt niveau og gerne en smule mere fysisk end de danske, så det er god forberedelse til forårets turnering”, fortæller Svend Støvlbæk. Næste weekend går turen til Sverige, hvor slaget står mod LDB Malmö FC, inden holdet i påsken drager til Holland med 4 andre hold fra HGI Damefodbold.


26/02 INVITATION TIL ELITEFORÆLDRE I HILLERØD KOMMUNE

Til de forældre hos Hillerød Damefodbold, der har børn i Eliteklasserne, på Team Danmark ordninger og på DBU ungdomslandshold er der her en særlig invitation fra Hillerød Kommune. Ved spørgsmål kontakt venligst Talentchef William Pedersen.


Se invitationen her>>

25/2 Dobbeltarrangement mod Næsby, søndag den 24. februar

Søndag havde Hillerød Damefodbold besøg af vores venner fra Næsby, Odense med henblik på at afvikle et dobbelt arrangement i to træningskampe mellem de to U 18 DM Liga mandskaber og de to holds U 15 mandskaber.

Den første kamp mellem det to klubbers U 15 hold blev en godt spillet kamp, der gav sejr til Hillerød med 3-2 efter overvægt i spillet til Hillerød i det meste af kampen. De to U 18 DM Liga mandskaber fulgte efter i en kamp hvor Næsby sad på første halvleg og Hillerød på anden halvleg, men trods overvægt i spillet i anden halvleg måtte Hillerød dog se Næsby udnytte en mulighed i kampens sidste minut til en sejr på 2-1 over Hillerød.

Begge kampe var dog rigtig gode træningskampe og forberedelse mod den kommende sæson.


februar Prøvetræning med Hillerød U16-1

Er du en dygtig fodboldpige, der gerne vil prøve nye udfordringer, inviteres du hermed til prøvetræning på Hillerød Damers U16 elitehold.

Hillerød U16-1 spiller i Sjællands bedste række og har som mål at udvikle dygtige fodboldspillere til U18DM holdet. Holdet består i 2013 af talentfulde 98 og 99’ere.

Vi arbejder med at spillerne lærer at træne målrettet og bevidst med at udvikle eget spil – individuelt og holdmæssigt. Vi lægger vægt på teknisk fodbold i højt tempo – teamwork og masser af plads til individualitet.

Vi træner 3 gange om ugen, pt. med fokus på opbygning af stærk krop samt udvikling af spillestil.

Ring til cheftræner Svend Støvlbæk på 2513 6895 eller kig forbi når vi træner. Du kan også sende en mail på fodbold@hampus.dk

5/2 Elitefodbold og uddannelse i Hillerød

Er du Elite-fodboldspiller er der mulighed for at kombinere uddannelse og fodbold (Hillerød Modellen). Hillerød GI Damefodbold har aftale med Hillerød Elite Idræt og Hillerød Kommune, som giver mulighed for morgentræning i Hillerød. Morgentræningstilbuddet gælder for følgende områder:

 • Talentidrætsklasserne på Byskolen
 • Ungdomsuddannelserne i Hillerød
 • De mellemlange uddannelser i Hillerød

  Talentidrætsklasserne fra 7-9 klasse er en særlige idrætsklasse, som du kan søge. HGI sørger for morgentræningen i fodbold og der er yderligere fysisk træning på Talentidrætsklasserne.

  Er du eliteidrætsudøver og på vej mod en ungdomsuddannelse (Gymnasium, Handelsskole m.fl.) eller en mellemlang uddannelse (eksempelvis laborantuddannelsen, apotekeruddannelsen, socialrådgiver og pædagog-uddannelsen) så har Hillerød Kommune et rigtig godt tilbud til dig: du kan få en plads under ”Hillerød-ordningen”, som hjælper dig til både at tage en uddannelse og samtidig få tid til at dyrke din idræt.

  Hillerød-ordningen er et samarbejde mellem en række idrætsklubber, ungdomsuddannelser, Hillerød Elite Idræt og Hillerød Kommune. Hillerød-ordningen skal sikre, at du som er eliteudøver får optimale betingelser for at kombinere uddannelse og idræt. Du kan læse med i vedhæftede dokument.

  Se mere under vores folder ”Elitefodbold og Uddannelse” eller på Hillerød Eliteidræt.


 • 5/2 Sølv og Bronze til Hillerød ved Futsal SM for U 16.

  Det blev til medaljer for både hold 1 og 2 fra Hillerød Damefodbold ved Sjællandsmesterskaberne i Futsal for U 16 i søndagens finaler i Ishøj. Bronzekampen blev vundet af Hillerød over Himmelev, mens Hillerød i finalekampen måtte se sig besejret af de nye Sjællandsmestre fra GS Elite.

  Alt i alt et godt resultat for Hillerød Damefodbold, der kan være godt tilfreds med både sølv og bronze i en disciplin, der overhovedet ikke fokuseres på under vintertræningen i Hillerød.


  20/01 I morgen mandag - snerydning på Kunstgræsbane 2

  Selv om HGI Herrer- og Dameafdeling har været ude at rydde Kunstgræsbane 1 af 3 omgange, så er vi nødt til endnu en gang at appellere til dem der har overskud til at give en hånd med til snerydning om at komme på K2 i morgen mandag den 21. januar fra kl. 16.00 eller så tidligt som muligt.

  Denne gang forventer vi at andre klubber, der ønsker tid på kunstgræsbanerne også rimeligt vis stiller op og hjælper til.

  Mandskabet, som skal færdiggøre banerne over de næste 3-5 dage, står klar fra tirsdag morgen.


  20/1 Godt nyt fra Bag Målet - Velkommen til Lasse

  Den 16. februar siger vi velkommen til Lasse Jørnels som kantinebestyrer og daglig leder af Bag målet.Lasse er kendt i HGI Fodbold som træner for senior 2 i Herreafdelingen, men derudover er han også kok, tidligere Caféindehaver og han laver super god mad.

  Der vil som tidligere være ”dagens ret”, være mulighed for fællesspisninger, komme særlige arrangementer og andre nye tiltag. Hvis en rund fødselsdag, en konfirmation eller andet skal fejres, vil Lasse også stå til rådighed. Tjek Bag Målets hjemmeside, hvor du kan booke lokaler, bestille mad og meget mere og hold også øje med Bag Målets gruppe på FaceBook.

  Vi håber, I fortsat vil støtte op om klubhuset og være med til, sammen med Lasse, at skabe et levende klubhus med godt miljø for både spillere og forældre.

  Mange fodboldhilsner
  Jeppe King Frederiksen, Formand HGI Herrefodbold
  Peter Hvarness, Formand HGI Damefodbold

  15/1 Spil fodbold i Hillerød mens du læser

  Uddannelse kombineret med sund sport i fritiden er en rigtig god kombination. Fodbold er den største og sundeste idræt for piger samtidig med at fodboldspillet det sociale sammenhold.

  Hillerød Damefodbold i Hillerød er Sjællands største fodboldklub for piger med 300 aktive fodboldspillere fra 6-40 år.

  Vores trænere er dygtige og motiverede til at udvikle alle vores piger som fodboldspillere. Klubben har en fantastisk talentmasse i alle ungdomsårgange og ligger blandt Danmarks allerbedste hold i alle pigerækker fra 10 til 18 år.

  Hillerød Damefodbold markerer sig stærkt på både eliteplan og har en bredde som ingen andre pigeklubber har.

  Vi har ønsker om skabe plads til alle bredde som elite. Vi ønsker at skabe gode sociale relationer og en sund og aktiv livsstil for alle aktive piger som bor og læser i Hillerød og omegn.

  Har du lyst til at prøve at spille fodbold hos os, så tag gerne sammen med en af dine veninder til en træningsaften hos os. Her i vinter træner vi på nye kunstgræsbaner.

  Vi træner hver mandag og onsdag på Hillerød stadion. For de dygtige og meget aktive er der derudover ekstra træning og kampe.

  Kom og vær med.

  30/12 Hillerød Damefodbold ønsker alle et rigtig godt nytår.

  Hillerød Damefodbold ønsker alle et rigtig godt nytår og takker for den store opbakning vi har fået i løbet af året.

  Fodbolden i Hillerød Damefodbold er i rivende udvikling og ikke alene fastholder vi vores piger ganske fornuftigt, men tilgangen til klubben er også pænt stigende. Pr. 31.12.2012 er vi 323 fodboldpiger og -kvinder, hvilket er en stigning på 10% siden sidste år.

  Til fortsat støtte for breddefodbolden i klubben er det en stor fornøjelse, at vi kan offentliggøre, at Michael Skjold Hansen er tilknyttet Hillerød Damefodbold som breddechef. Michael er en erfaren træner og inspirator og har tidligere været træner for Taastrup FC's 3F ligahold og desuden været tilknyttet Hillerød Damefodbolds seniorhold.

  Breddechefens rolle bliver at udbrede og fastholde klubbens sportslige linje og principper på tværs af alle breddehold i klubben, hvilket vi forventer vil styrke kvaliteten af træningen og dermed udviklingen af alle piger i klubben.

  2012 har været et fantastisk år for Hillerød Damefodbold. De fleste mål, som vi satte os ved årets begyndelse, er opfyldt. Vi fik tildelt A-licens af DBU som den 3. klub på Sjælland, hvilket er helt enestående.

  Damesenior er rykket op i Danmarksserien og U18 spiller nu i DM rækken. Begge hold har i løbet af sæsonen udviklet sig betydeligt og gjort det bedre og bedre og sat Hillerød tilbage på Danmarkskortet inden for kvindefodbold.

  Ungdomsrækkerne U13 til U16 har ligeledes sat et markant aftryk på den fodboldmæssige udvikling på pigesiden på Sjælland og opnået flotte resultater.

  Børnerækkerne U7 - U12 er også i en super god udvikling med dygtige fodboldspillere og en dejlig energi.

  Et vigtigt sportsligt pejlemærke for klubben er udviklingen i piger som udtages til DBU landshold og DBU talenthold - i øjeblikket er 10 af vores piger fra U14 til U17 med på denne fantastiske rejse.

  Talentudviklingen er vigtig for Hillerød Damefodbold og der arbejdes konstant på at tilbyde optimale vilkår for vores dygtigste pigehold.

  Vi glæder os samtidig gevaldigt over, at Hillerød stadion nu har fået etableret sine kunstgræsbaner og det er en helt afgørende forudsætning for klubbens fortsatte sportslige udvikling. Husk at komme til indvielsen onsdag den 16. januar kl. 16.00.

  Målene for 2013 er netop blevet færdiggjort af bestyrelsen og vi glæder os til at fortælle mere på generalforsamlingen som afholdes i slutningen af februar måned.

  Med ønsket om et rigtig godt nytår glæder vi os til at se alle på banerne igen i 2013.

  Bestyrelsen i Hillerød Damefodbold


  24/12

  Alle omkring HGI Damefodbold ønskes hermed en Glædelig jul samt godt nytår og på gensyn i år 2013


  13/12 DBU kamp

  DBU har inviteret Hillerød Damefodbold til at spille mod DBU-15 med et forstærket U 16 med piger fra Hillerøds eget U18 DM hold uden brug af vore egne U16 og U17 landsholdsspillere.

  Kampen spilles på lørdag i Top Danmark Hallen i Ballerup kl. 14.30.


  13/12 Information om oprykning af spillere fra 1. januar 2013.

  For at optimere på spillerudviklingen og træningssammensætningen i HGI Damefodbold har klubben over de seneste uger overvejet forskellige muligheder for indplacering af spillere. For at sikre bedst mulig udvikling for alle spillere har klubben besluttet følgende ændringer, der får betydning for U 18, U 16, U 14 og U 13.

  Når der ses bort fra eventuelle individuelle spillerhensyn sker der følgende fra 1. januar:

 • Spillere fra årgang 1997 rykkes til U 18 og indplaceres i U 18 1 eller U 18 2
 • Spillere fra årgang 1999, der er repræsenteret hos DBU rykkes fra U 14 til U 16 og indplaceres i U 16 1
 • Årgang 13 og 14 slås sammen træningsmæssigt, således at der bliver en træningstrup A bestående af U 14 1 og U 13 1 og en træningstrup B bestående af U 14 B og U 13 B.

  Hertil kommer den almindelige oprykningstræning, der i det omfang det er muligt sikrer, at spillere fra ældste årgang i A trupper træner med den ældre årgang en gang om ugen og spillere fra ældste årgangs B trupper træner med den ældre årgang hver 3. uge. Det betyder f.eks. for U 14 afdelingen, at øvrige spillere fra årgang 99 fra A-truppen som udgangspunkt træner med U 16 en gang om ugen fra januar og årgang 99 fra B-truppen træner med U 16 hver 3. uge begge fra januar måned.

  I forlængelse af ovenstående kan vi særligt bemærke til trænerbemandingen på de enkelte årgange er uændret, bortset fra U 13/U14, idet Henrik Parelius af arbejdsmæssige årsager har måtte sætte trænergerningen på pause og Helena Pedersen har måttet afslutte sin trænergerning på U 13 af tidsmæssige årsager. Træningen af A truppen for U 13/U 14 vil blive varetaget af Lennart og Henrik og team omkring dem. Træningen for U 13/U14 B truppen vil blive varetaget af en ny træner (Casper Eriksen), der starter første 1. januar. Han vil blive støttet træningsmæssigt af Henrik Godiksen fra nuværende U 14 og Troels Hansen fra nuværende U 13. Kampmæssigt vil der skulle stilles to hold fra A truppen og to hold fra B truppen.

  For dem der måtte have supplerende spørgsmål til denne ændring planlægger vi et opdaterende informationsmøde mandag den 17. december i klubhuset kl. 18.00. Bag Målet holder åbent og serverer dejlig varm kaffe. Hold øje med information på hjemmesiden om dette møde.

  I er også velkommen til at kontakte jeres træner eller Michael Engstrøm på telefon 20 71 97 37.

 • 1/12 Hillerød Damefodbold søger trænere med B1 og B2 træneruddannelse.

  Har du lyst til at være træner hos Hillerød Damefodbold, der har en af Sjællands største ungdomsafdelinger for piger og nogle af landets mest talentfulde pigefodboldspillere.

  Vi har brug for yderligere kræfter og søger nu Cheftræner/trænere til næste sæson med start enten 1. januar 2013 eller 1. juli 2013.

  Vi lægger stor vægt på at tilbyde god træning til alle vore spillere. De fleste af vore hold træner 2 gange om ugen og nogle af vore Elitehold træner 3 – 4 gange om ugen. De nye kunstgræsbaner i Hillerød er tæt på at åbne, så vintertræningen kommer til at foregå på grønt græs.

  Vi tilbyder dig en god introduktion fra de øvrige i teamet/klubben og er også indstillet på at støtte dig med eventuelle kurser og videreudvikling i fremtiden. Vi lægger vægt på stabilitet og gode samarbejds- og kommunikationsevner.

  Du er velkommen til at kontakte os på sport@hgi-damefodbold.dk. eller på 20 71 97 37.

  24/11 Klubaften

  Så er der VIP-aften i Sportigan i Hillerød.

  Se indbydelsen her>>

  24/11 Kunstgræsbaner i Hillerød

  Så er det lige ved at være nu – de længe ventede kunstgræsbaner er ved at være klar – men er du klar?

  Vidste du at din reklamationsret på dine fodboldstøvler ikke er gældende, såfremt du bruger dine almindelige støvler på kunstgræs. En kunstgræsstøvle er stærkere i syningerne, da der er mere modstand fra underlaget, derfor vil en græsstøvle ikke kunne holde til at spille på kunstgræs. .

  Sportigan Hillerød har købt et parti kunstgræsstøvler hjem, så du kan komme i gang med at bruge den nye bane.

  Skynd dig inden der er udsolgt!

  13/11 Hillerød U16 vinder elite stævne i Sverige


  13/11 Unionssamling

  HGI havde 5 spillere med hos DBUs Talentcenter Sjælland Øst

  Læs mere her.>>


  30/10 HGI Damefodbold arrangerer Klubtur 2013 til det store fodboldstævne - Holland Girls Cup 2013.

  Stævnet afvikles i byen Almere i dagene 29 marts. - 1. april 2013.

  Turen er en årlig tilbagevendende klubtur med flere årgange fra Hillerød GI Damefodbold. I år vil der væremulighed for at tilmelde i rækkerne U/11 – U/13 – U/15 – U/18 og fra HGI vil der være deltagelse afårgangene: U/18(1995-1996-1997) + U/15(1997-98-99) + U/13(2000-2001) + U/11(2002)

  Indbydelser til klubturen til Holland i påsken 2013 er udsendt. Tag fat i din træner, hvis du ikke har modtaget indbydelsen.  30/10 Invitation

  Kom til Halloween aftensalg hos Sportigan.

  Se indbydelsen her.>>

  30/10 Flere talenter er inviteret med til DBU samlinger

  Her sidst i oktober har endnu tre spillere fra Hillerød Damefodbold modtaget invitation til at deltage i DBU’s samlinger.

  Simone Andersen fra U 18 DM truppen er inviteret med til at deltage i den næste samling for U 17 Landsholdet. På U 17 Landsholdet deltager i forvejen målmand Louise Skytte Hansen.

  Emilie Søndergaard fra U 18 DM truppen har allerede deltaget i DBU’s U 15 Talentcenter samling afholdt her i oktober. Kathinka Klarskov Nielsen deltager også i denne samling.

  Lærke Tingleff fra U 14 1 truppen får nu endelig mulighed for at prøve kræfter med DBU’s U 14 Talentcenter efter at en skade forhindrede Lærke i at deltage fra starten. På U 14 Talentcenter deltager i forvejen allerede Laura Grønager, Amalie Petersen og Frederikke Munch fra Hillerød.

  15/10 Spiller/forældremøde for årgang 96-97-98

  Der afholdes informationsmøde om uddannelsesmuligheder i Hillerød for årgang 96-97-98 den 29. oktober 2012, kl. 1930.

  På mødet vil vi informere om mulighederne for at spille elitefodbold, og kombinere dette med at tage en ungdomsuddannelse i Hillerød.

  Kurt Curth, Idrætskonsulent fra Hillerød Kommune vil deltage på mødet.


  19/9 Information om trænerændringer på U 16 og U 18

  For at optimere på trænerbesætningen i HGI Damefodbold har klubben foretaget justeringer i trænersammensætningen på U 16 og U 18. Svend Erik Støvlbæk rykker fra U 18 DM liga holdet som assistent til U 16 og tager det samlede træneransvar for U 16 årgangen.

  I forlængelser heraf tilføres U 16 yderligere træner ressourcer idet Morten Uddberg tilknyttes U 16 som konsulent og vil deltage i træningen fremover. Jan Nielsen og Søren Steffensen vil fortsat være tilknyttet U 16 afdelingen.

  Lars Bo Larsen rykker samtidigt fra U 16 1 til U 18 DM liga holdet og vil fremover være assistent træner på U 18 DM liga holdet.

  Vi har herudover indgået aftale med Danni Kikkenborg, der fra mandag den 24. september vil være tilknyttet som træner på U 16 2. Med de ekstra ressourcer til U 16 vil William Pedersen udelukkende fokusere på sin rolle som Talentchef.


  16/9 Klubaften i Sportigan Hillerød


  Læs mere.>>

  31/8 Uafgjort mod Brøndby for U 16

  Læs mere om kampen i Hillerød Posten her:
  31/8 3F inviterer til gratis landskamp i Vejle

  Det danske Kvindelandshold er nu rigtig godt på vej mod kvalifikation til EM i Sverige 2013.

  Onsdag d. 19. september 2012 kan de danske kvinder formodentligt fejre EM-kvalifikationen til slutrunden med en sejr mod Portugal.

  Måske er deltagelsen sikret et par dage før i Østrig, under alle omstændigheder håber vi på en fejring af kvalifikationen med en rigtig god og måske afgørende landskamp.

  Så kom til Vejle og oplev Kvindelandsholdet i denne sidste EM-kvalifikationskamp. Kampen spilles på Vejle Stadion, onsdag d. 19. september kl. 18:00.

  Læs mere.>>

  30/8 Kan du træne et Mesterrække hold,
  så har Hillerød Damefodbold en god mulighed for dig.


  I forbindelse med overgangen til nye årgange for piger hos DBU Sjælland samt tilgang af spillere har Hillerød Damefodbold brug for flere trænere. Hillerød GI Damefodbold har en af Sjællands største ungdomsafdelinger for piger og nogle af landets mest talentfulde pigefodboldspillere.

  Vi har brug for yderligere kræfter og søger trænere til vort U 16 Mesterrække hold.
  Vi lægger stor vægt på at tilbyde god træning til alle vore spillere. De fleste af vore hold træner 2 gange om ugen og nogle af vore Elitehold træner 3 – 4 gange om ugen. Hvert hold tilknyttes som udgangspunkt to trænere, der indgår i et team af trænere for den samlede årgang.

  Vi tilbyder dig en god introduktion fra de øvrige i teamet/klubben og et motiverende miljø og er også indstillet på at støtte dig med eventuelle kurser og videreudvikling i fremtiden. Vi lægger vægt på stabilitet og gode samarbejds- og kommunikationsevner.

  Såfremt du har yderligere spørgsmål til Hillerød GI Damefodbold om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os sport@hgi-damefodbold.dk eller på telefon 20 71 97 37.

  17/8 Endnu en U 18 spiller udtaget til Landsholdssamling

  Efter en god kamp i U 18 DM rækken i lørdags mod OB, der resulterede i en sejr på 2-0 til Hillerød og en lang række stabile præstationer i foråret er Anne Lønbro Nielsen udtaget til næste Landsholdssamling med U 16 Landsholdet.

  Det bringer antallet af HGI spillere op på 13, der er med på DBU’s samlinger. Hertil kommer 2 spillere, der er kommet til udefra i sommerpausen.

  Spillerne er:
 • Louise Skytte Hansen, årgang 1996, U 17 Landshold
 • Line Munk Hansen, årgang 1997, U 16 Landshold
 • Nanna Hvarness, årgang 1997, U 16 Landshold
 • Anne-Sophie Svartstein, årgang 1997, U 16 Landshold
 • Caroline Vindelev, årgang 1997, U 16 Landshold
 • Anne Lønbro Nielsen, årgang 1997, U 16 Landshold
 • Emilie Kjøller, årgang 1998, DBU U 15
 • Kathinka Klarskov Nielsen, årgang 1998, DBU U 15
 • Frederikke Munch, årgang 1999, DBU U 14 samling
 • Lærke Tingleff, årgang 1999, DBU U 14 samling
 • Laura Grønager, årgang 1999, DBU U 14 samling
 • Amalie Petersen, årgang 1999, DBU U 14 samling.
 • Camilla Hoeck, årgang 1999, DBU U 14 samling.
 • Pernille Blauenfeldt, årgang 1999, DBU U 14 samling. Kommet til HGI i sommerpausen
 • Julie Uhrskov Nielsen, årgang 1999, DBU U 14 samling. Kommet til HGI i sommerpausen


 • 9/8 Træning hos U 16 hos Hillerød Damefodbold er startet.

  Afdelingen for U 16 pigerne er en helt ny afdeling efter at DBU Sjælland i foråret ændrede årgangene, således at U 15 ny i stedet er U 16.

  U 16 stiller op i følgende rækker:
  Hold 1 spiller 1. Division – den højeste række for U 16
  Hold 2 spiller i Mesterrækken
  Hold 3 spiller i række 1

  Holdene træner mandag og onsdag fra kl. 17.00 på Hillerød Stadion. Nogle af pigerne træner ogsa torsdag og fredag.

  Træner teamet udgøres af:
  Hold 1: Lars Bo Larsen (21 35 34 01) og Jan Nielsen (40 11 79 89)
  Hold 2: William Pedersen (25 43 37 25) starter om med holdet indtil anden er fundet
  Hold 3: Søren Steffensen (29 67 61 96) og Henrik Fuldby (29 36 99 27)

  Du er velkommen til at kigge forbi, hvis du har lyst til at være med.

  Den 11. august spiller 1. divisionsholdet fra Hillerød forkamp til U 18 DM ligakampen mod OB. OB har taget deres U 16 hold med. De møder vores kl. 12.30 på Hillerød Stadion.

  5/8 Støvlebyt  Læs mere >>

  29/6 Vinder U15-2

  Vinder af U15 mesterrækken 2012


  18/6 Hillerød Damefodbold vinder U 15 1. Division

  Efter en overbevisende udebanesejr på 0-10 over et godt kæmpende hold fra BSV kunne U 15 1 fra Hillerød Damefodbold løfte pokalen som vinder af 1. Division Øst.

  Det markerede samtidigt afslutningen på en fantastisk sæson, der startede med at holdet vandt Sjællandsmesterskabet i indefodbold i vinters.

  Herefter vandt holdet pokalfinalen og pokalmesterskabet efter en sejr over BSF i finalen og nu har holdet også vundet 1. Division Øst. Holdet har gjort vundet alt, hvad der var at vinde. Stort tillykke.
  Læs mere om kampen i Fodbold for Piger her:
  11/6 Begge spillere videre til DBU U15-talenttræning

  Som afslutning på uddannelsesåret afholdt DBU talenttræf fra fredag d. 25. Maj til søndag d. 27. Maj 2012 for spillerene i årgang 98.

  Efter træffet skulle antallet reduceres til ca. 50 spillere (øst/vest), der efter sommerferien 2012 vil blive tilbudt deltagelse på U15 talenttræning.

  HGI Damefodbold havde 2 spillere med til talentsamlingen, og begge piger har fået besked på, at de er gået videre til efterårets U15-talenttræning.

  Pigerne har arbejdet hårdt for at nå dette mål.

  Herfra skal lyde et stort tillykke til:
  Emilie Kjøller
  Kathinka Nielsen

  9/6 Fodboldinspirator tilbyder specifik træning i sommerferien.

  Ønsker du at forbedre dele af spillet på dit hold eller har du lyst til mere specifiktræning, herunder målmandstræning.

  Fodboldinspirator tilbyder nu muligheden for morgen/formiddagstræning, i sommerferien, fra uge 27.

  Så er det muligt at tilmelde sig Fodboldinspirators kompetencetræning på banerne i Gadevang/Hillerød med adresse: Gadevangsvej 145, 3400 Hillerød .

  Bag Fodboldinspirator står en af trænerne hos Hillerød GI Damefodbold. Michael Skjold Hansen, som med stor succes har været 3F Liga-træner i Taastrup FC og har været tilknyttet Dame Senior hos Hillerød Damefodbold fra februar måned 2012.

  Michael Skjold Hansen var forud for opgaven hos Taastrup FC assistenttræner for 2. divisionsholdet i BGA og har tidligere har været målmandstræner i en række Nordsjællandske klubber.

  Hvis du har lyst til at høre mere om dette tilbud kan du kontakte Michael Skjold Hansen på telefon 53 30 51 44 eller se mere på.
  www.fodboldinspirator.dk
  www.facebook.com/fodboldinspirator

  Tilmelding her:


  1/6 U 15 2 har sikret sig plads ved Sjællandsmesterskaberne i Mesterrækken

  I Mesterrækken mødte U 15 2 fra Hillerød Damefodbold onsdag aften et andet tophold fra rækken, nemlig Rønnede. Det blev til en 1-0 sejr til Hillerød, der dermed udbyggede forspringet på førstepladsen i rækken.

  Nr. 1-4 i rækken kvalificerer sig til Sjællandsmesterskaberne og Hillerød Damefodbold er nu så langt foran, at holdet er sikker på deltagelse ved Sjællandsmesterskaberne, selvom der mangler to runder.

  Stort tillykke.


  31/5 U15 Hillerød pokalmestre på Sjælland

  Læs mere om pokalsejren
  i Fodbold for Piger her:  Læs artikel i Hillerød Lokalavis her:


  21/5 Hillerød Damefodbold – Status midt i forårssæsonen

  Så er halvdelen eller mere af forårssæsonen spillet for mange af vore hold og resultatmæssigt er sæsonen forløbet rigtig godt. Her er en resultatmæssigt oversigt for vore højst rangerende hold.

  Dame Senior, Kvindeserien – Placering nr. 2 efter 6 sejre og 1 nederlag
  U 18, 3. division – Placering nr. 3 efter 4 sejre og 2 nederlag
  U 15, 1. Division – Placering nr. 1 efter 5 sejre og 2 nederlag
  U 15, Mesterrække – Placering nr. 3 efter 6 sejre og 1 uafgjort
  U 13 Række 1 – Placering nr. 1 efter 5 sejre og 1 uafgjort


  Herudover har en masse af vore andre hold haft en masse gode oplevelser og præsteret en lang række flotte resultater.

  Når vi hertil lægger, at både U 15 og U 13 har kvalificeret sig til pokalfinaler i deres årgange, så må sæsonen indtil videre siges at have levet op til forventningerne.

  Med sportslig hilsen
  Hillerød GI Damefodbold


  21/5 U15-1 - HGI - Brøndby

  Læs om sejren over Brøndby.


  15/5 U 15 og U 13 fra Hillerød Damefodbold klar til DBU pokalfinaler

  Efter en lang pokalturnering for både U 15 holdet og U 13 holdet er det lykkedes begge at kvalificere sig til finalerne.

  U 15 spiller deres pokalfinale onsdag den 30. maj kl. 19.00 i Frederiksværk, Frederiksværk Stadion, Sportsvej 7, 3300 Frederiksværk mod BSF.

  U 13 spiller deres pokalfinale også onsdag den 30. maj kl. 17.30 på Sorø Stadion, Ringstedvej 20, 4180 Sorø mod vinderen af Brøndby og Taastrup.

  Pigerne ønskes held og lykke i finalerne.


  15/5 Hillerød Damefodbold søger trænere

  Hillerød Damefodbold har ambitioner om at udvikle elite- og breddespillere, trænere og omgivelser, være banebrydende og spille fair og teknisk underholdende på højeste niveau i alle årgange.

  Har du lyst til at være træner i Hillerød GI Damefodbold, så har vi masser af opgaver til dig. Vi søger primært trænere med B1 eller B2 uddannelse og hjælper dig gerne på vej i din videre udvikling eller uddannelse. Har du anden trænererfaring eller erfaring med specifik træning er du også meget velkommen.

  Hvis dette har fanget din interesse er du velkommen til at sende en mail på sport@hgi-damefodbold.dk, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

  12/5 Nyhedsbrev Maj 2012  Læs nyhedsbrevet >>

  9/5 U15-1 - HGI - Elite Bornholm

  Læs mere om weekendens storsejr i 1. Division.


  7/5 U15-1 - HGI - Elite Bornholm

  Lørdag den 5. maj var der gæster langvejs fra til U 15 pigerne fra Hillerød i 1. Division.

  Hillerød GI Damefodbold tog imod Elite Bornholm, der inden dagens kamp havde fået en god sæsonstart med 2 sejre og en uafgjort. Hillerød skulle følge op på sejren over GS Elite fra sidste uge, der blev besejret 5 – 0.

  Efter en langsom start på 1. halvleg fik Hillerød gang i mål maskinen sidst i første halvleg, hvor Hillerød fortjent gjorde det til 1–0, der også var stillingen i pausen. Anden halvleg fortsatte med godt spil, en lang række gode opspil og chancer til Hillerød og det blev til yderligere 5 gode mål til Hillerød til slutresultatet 6 – 0.

  Alt i alt en god kamp på et solbeskinnet stadion.


  3/5 Kom til superliga fodbold på Hillerød stadion og støt etablering af kunstgræs.

  Gå ikke glip af en stor fodboldoplevelse.

  FREDAG DEN 25. MAJ 2012

  Kl. 17.30 starter den første kamp som er mellem to udvalgte pigehold fra Hillerøds klubber.

  Kl. 19.00 begynder en opvisningskamp mellem FC Nordsjælland og et Hillerød All-star-hold, sammensat af de bedste spillere fra alle Hillerøds klubber.

  Vi har modtaget kampen som en støtte fra FCN til vores arbejde med at få etableret kunstgræsanlæg i Hillerød - til glæde for kommunens næsten 3.000 aktive fodboldspillere.

  Du har mulighed for at købe mad og drikke på stadion, så gør en aften ud af det, tag hele familien med, og kom og vær med til at støtte os, så der kommer kunstgræsbaner i Hillerød. Entre kr. 75, børn under 13 år gratis

  Læs mere om projektet på www.kunstgraeshillerod.dk

  3/5 Hillerøds U15 piger klar til pokalsemifinale

  Læs mere om pokalsemifinalen.


  28/4 Er du fodboldtræner, så har Hillerød
  Damefodbold en god mulighed for dig.


  I forbindelse med overgangen til nye årgange for piger hos DBU Sjælland samt tilgang af spillere har Hillerød Damefodbold brug for et antal trænere. Hillerød GI Damefodbold har en af Sjællands største ungdomsafdelinger for piger og nogle af landets mest talentfulde pigefodboldspillere.

  Vi har brug for yderligere kræfter på både vore Bredde samt Elitehold. Vi lægger stor vægt på at tilbyde god træning til alle vore spillere. De fleste af vore hold træner 2 gange om ugen og nogle af vore Elitehold træner 3 – 4 gange om ugen. Hvert hold tilknyttes en til to trænere, der indgår i et team af trænere for den samlede årgang.


  Læs mere i vedhæftede >>

  25/4 Arkikel i Sjællandsk fodbold

  I bladet "Sjællandsk fodbold" som udgives af DBU Sjælland kan du i april udgaven læse om Hillerød Damefodbold, som har rejst sig fra asken, styrket sit breddearbejde og senest opnået U18DM Licens.

  Læs siderne 32, 33 og 35 via dette link


  17/4 U15-1 sæsonpremiere.

  Læs her om sæsonpremiere i 1. division:


  13/4 Nyt træningstøj til U15-2

  Det er med glæde, at vi nu kan meddele, at U15 hold 2 har fået nyt træningstøj.

  Carlsberg Sportsfond har sponsoreret træningstøjet som netop er taget i brug i forbindelse med sæsonstart.
  13/4 Sejr i Holland Girls Cup til Hillerød GI Damefodbolds U 15 hold

  For andet år i træk lykkedes det Hillerøds U15 piger at hjemtage sejren i U15 rækken i Holland Girls Cup. Holdet var igennem 6 kampe henover Påsken og løb af sted med sejren i alle kampene og dermed og så den samlede sejr i turneringen.

  I finalen stod Hillerød Damefodbold overfor et andet dansk hold – Taastrup, der til daglige spiller i 2. Division. Selv om der i finalen var flere nerver på end i de tidligere kampe, var der aldrig tvivl om udfaldet af kampen.

  Fra starten sad Hillerød på spillet og pressede modstanderne over hele banen i velkendt stil. Spændingen blev dog først udløst i anden halvleg, hvor Hillerød kom på 1-0 ved Nanna Hvarness. Det blev også kampens resultat.

  Turneringen har igen i år været en positiv oplevelse for holdet. Igennem hele turneringen er der arbejdet på at spille yngre kræfter ind i truppen og træner Lars Bo Larsen noterede sig særligt, at i finalen fik alle unge som rutinerede kræfter lov til at bidrage til sejren.

  Efter kampen kunne pigerne løfte pokalen for andet år i træk.  5/4 Spil fodbold mens du læser

  Er du Elite-fodboldspiller er der mulighed for at kombinere uddannelse og fodbold (Hillerød Modellen).


  26/3 Kathinka Klarskov Nielsen udtaget til DBU U 14 Øst

  Efter forrige uges træningskamp mellem Hillerød Damefodbold og pigerne fra U14-samlingen under DBU Sjælland Øst er Kathinka Klarskov Nielsen nu også optaget på DBU U14 Øst.

  Stort tillykke til Kathinka.


  24/3 Licensansøgning til U 18 DM rækken

  Hillerød Damefodbold har nu indleveret ansøgning til licenssystemet i DBU med henblik på deltagelse i U 18 DM rækken for sæsonen 2012/13..


  22/3 Hollandstrøje

  Du kan nå at anskaffe dig en Hollandstrøje med HGI logo og navn til brug for årets tur til Holland. Se nedennævnte link.

  Link til bestilling af trøje

  Trøjen vises uden logoer men der trykkes både HGI & Hollandscup-logo.

  Der trykkes navn på trøjen - Man angiver selv navnet ved bestilling. Deadline for bestilling er 28/3 og der betales med dankort på hjemmesiden. HGI afhenter trøjerne, når de er klar.

  Alle andre deltagere, der har trøje fra sidste år opfordres til at møde op i denne trøje ved afrejsen til Holland.


  20/3 Hillerøds U15-piger i træningskamp mod pigerne fra U14-samlingen DBU Sjælland Øst

  Hillerøds U15-piger testede formen mod DBU talenter  DBU-talenter mod HGI "Det var sjovt at spille mod sit eget hold"


  20/3 U15-2

  U15-2 sejr mod AB Tårnby (2.div)
  15/3 U15-2

  U15-2 i storsejr over BK Fremad Valbys bedste U15-piger
  14/3 Forældremøde om Hollandsturen

  Der indbydes til forældremøde tirsdag den 20. marts kl. 19.30 - 21.00 i klubhuset.

  Mød op og hør om de praktiske forhold på turen.

  Læs også vores egen særlige Holland Girls Cup hjemmeside:


  14/3 U15-hold lagde arm i Vejle

  Læs artikel i Fodbold for Piger


  12/3 Træning med Landstræner Danny Jung og kamp mod DBU U 14

  I denne uge deltager pigerne fra Hillerød GI Damefodbold i to aktiviteter med DBU. I denne uge og i næste uge træner klubbens U 18 Bruttotrup for sæsonen 2012/13 2 gange med Landstræner Danny Jung.

  Søndag den 18. marts møder vores U 15 hold DBU’s U 14 talenter (Øst) i en træningskamp.


  11/3 Imponerende indsats af Hillerød Damefodbold i VIES Cup i Vejle.

  Efter sejr på 6-0 over Skovbakken, 4-0 over Esbjerg og 2-0 over Team Viborg måtte Hillerød Damefodbold dog tidlig søndag morgen indkassere et spinkelt nederlag på 1-0 til Silkeborg i Elite vinterturneringen i Vejle.

  Samlet set har weekenden i Vejle sammen med nogle af de bedste hold fra Danmark dog været meget opløftende for Hillerød Damefodbold.

  Både resultatmæssigt og ikke mindst spillemæssigt har U 15 1 holdet fra Hillerød leveret en fantastisk indsats. Holdet og teamet har fået vist, at vores tekniske og taktiske niveau og kunnen rækker endog meget langt.

  I turneringen deltog udover HGI Damefodbold, Hillerød også Esbjerg, Brøndby, OB, Team Viborg, AC Silkeborg, Skovbakken.

  Godt gået af holdet og tak til Vejle Idrætsefterskole for et godt arrangement.

  9/3 U15 til VIES Cup i Vejle

  I den kommende weekend (9. – 11. marts) drager U 15 1 af sted til Jylland. Denne gang går turen til VIES Cup i Vejle, hvor holdet deltager i en spændende turnering med deltagelse af hold fra:

  Esbjerg
  Brøndby
  OB
  Team Viborg
  Hillerød
  AC Silkeborg
  Skovbakken

  Der er lagt op til en spændende weekend med masser af gode udfordringer.

  9/3 Læs her om Sjællandsmesterskab til U 15


  29/2 U18 1 og U15 1

  Succesrigt træningsophold hos Næsby
  23/2 Prøvetræning i HGI Damefodbold


  Læs mere >>

  6/2 HGI Damefodbold mod DBU talenter

  Et kombineret U 15 og U 18 hold fra HGI Damefodbold mødte søndag DBU’s U 15 talenter (Øst) i TopDanmark Hallen.

  HGI har selv 5 spillere (årgang 97) på DBU’s hold, der til daglige ledes af landstræner Danny Jung. HGI’s DBU spillere deltog på skift på DBU holdet og optrådte også for HGI.

  Kampen, der blev spillet over 3 perioder resulterede i en tæt og godt spillet kamp med en sejr til DBU holdet på 2-0. Det ene mål blev sat ind af vore egne spillere, Nanna Hvarness, der bragte DBU foran 1-0. Der var tilfredshed med kampen både hos trænerne hos HGI Damefodbold og i DBU lejren.


  5/2 Danmarks bedste 2.hold spiller lige
  op med BSV fra 1.division

  1/2 HGI Damer vil spille U18 DM
  allerede til sommer.
  Læs artiklen på "Fodbold for piger": >>

  28/1 HGI Damefodbold indgår aftale
  med ny Talentchef
  Læs mere >>

  25/1 Fodboldskole 2012


  Fodboldskolen på Hillerød Stadion i uge 27 åbner officielt for tilmelding onsdag 1. februar, men for HGI-medlemmer åbnes mandag 30. januar kl. 10.00.

  Link til mere info og tilmelding

  Vedhæftet en lille brochure om fodboldskolen. >>

  18/1 HGI Damefodbold på træningsophold i Næsby

  I weekenden den 25/26. februar tager HGI Damefodbold på træningsweekend hos Næsby på Fyn.

  Vi drager af sted til Fyn med vort U 18 1 og vort U 15 1 hold.

  Lørdag spilles U 15 og U 18 kampe, mens der om søndagen vil blive spillet en kamp mellem HGI’s U 18 bruttotrup (sæsonen 2012/13) mod Næsby’s tilsvarende DM trup.

  HGI Damefodbold ser frem til en spændende og lærerig weekend.


  23/12

  Alle omkring HGI Damefodbold ønskes hermed en Glædelig jul samt godt nytår og på gensyn i år 2012


  23/12 HGI Damefodbold inviterer til informationsmøde for U 18

  Klubben vil gerne invitere spillere på årgang 97, 96 og 95 fra U 15 og U 18 samt forældre, til informationsmøde om planerne for sæsonen 2012/13.

  Agendaen er:
  1. Nyt fra HGI Damefodbold
  2. Sportslige ambitioner for klubben og truppen
  3. Fysik træning
  4. Sundhedssektor
  5. Talentudvikling i klubben
  6. Forventningsafstemning
  7. Andet

  Informationerne på mødet vil primært dreje sig om planer og forventninger for U 18 1 fra sæsonen 2012/2013, og mødet er derfor mest relevant for spillere i 1. holds trupperne på U 15 og U 18.

  Vi glæder os til at se rigtig mange af jer mandag den 30. januar kl. 18.00 i klubhuset.

  Med sportslig hilsen
  HGI Damefodbold

  21/12 Introduktionsmøde

  HGI Damefodbold inviterer til introduktionsmøde den 9. januar 2012.  Læs mere >>

  19/12 Hillerød U15-2 brillierer mod
  flere 1.divisionshold

  Hillerød GI Damefodbolds U15-2 piger var lørdag 17.december til indendørs stævne i A-rækken mod hold fra 1.division, 2.division og Mesterrækken.


  16/12 Køb dit fyrværkeri på Hillerød Stadion
  så giver du samtidig 10% af beløbet til kunstgræs

  Kære spillere, forældre og venner til fodboldspillere i HGI Damefodbold og Hillerød Kommune.

  Foreningen ”Kunstgræs i Hillerød” har lavet en rigtig god aftale med Krudtkisten (v/Kiosk Bien), som forestår fyrværkerisalget på Hillerød Stadion.

  Aftalen går ud på, at Krudtkisten betaler 10% af det beløb du køber fyrværkeri for til foreningen ”Kunstgræs i Hillerød”.

  Det eneste du skal gøre er, at medbringe vedhæftede dette brev når du handler årets fyrværkeri på Hillerød Stadion, så vil Krudtkisten sørge for at indbetale 10% af det beløb du har købt for til foreningen.

  Læs mere >>

  14/12 Landstræner Danny Jung om
  niveau på DBU’s U 14 og U 15 samlinger

  U 16 Landstræner Danny Jung roser talentspillerne på DBU's U 14 og U 15 samlinger til skyerne. 8 af de spillere, der er på DBU's U 14 og U 15 kommer fra HGI Damefodbold.

  HGI Damefodbold er dermed blandt de klubber i Danmark, der udvikler flest egne pigespillere til DBU's ungdomssamlinger.


  10/12 HGI Damefodbold spiller på U 18 DM niveau.

  Tirsdag i denne uge skulle de stærke U 15 piger fra Hillerød møde et hold bestående af BSF’s årgang 96’ere fra DM truppen. I alt 11 spillere fra BSF’s DM trup deltog i kampen mod HGI’s U 15 piger, der repræsenterer årgangene 1997 og 1998. Det blev en opløftende oplevelse, der dokumenterer af HGI Damefodbold kan spille med på højeste niveau i landet – også når det gælder U 18 DM niveau.

  Kampen blev spillet over 3 perioder af 30 minutter og selv om HGI måtte indkassere et nederlag på 3-0 efter 2-0 i 1. halvleg og 1-0 i 2. halvleg, så er der ingen tvivl om af HGI efterlod sig et gevaldigt fodaftryk i BSF. Kampen blev afviklet i et højt tempo, med gode kombinationer fra begge hold og med begge hold som initiativtagere. Selv om HGI i perioder af kampen formåede at presse BSF, så måtte HGI indkassere mål på de gennemløb over kanterne, som BSF fik.

  HGI kender BSF’s DM trup, der er meget ung og derfor var det opløftende, at vi kunne spille lige op med dem. Det lover godt for fremtiden når vi ved, at der både i U 15 truppen står endnu flere kvalificerede spillere klar og at der på vores U 18 årgang er yderligere spillere fra årgang 1995 og 1996, der vil forstærke holdet, når næste års U 18 trup skal i kamp for alvor.

  HGI pigerne havde en god fornemmelse efter kampen, men erkendte dog også, at det er det bedste hold de til dato har mødt. BSF spillede i højt tempo og var meget pasningssikre.


  6/12 Har du ambitioner om at spille U 18
  fodbold på højt niveau
  – så inviterer HGI Damefodbold til prøvetræning i vor U 18 bruttotrup.

  Vores U 18 bruttotrup er startet op på klargøringen til sæsonen 2012/13, hvor HGI Damefodbold forbereder sig på at spille på højeste niveau. Vores U 18 bruttotrup består af de bedste U 18 spillere og de bedste spillere fra U 15, der bliver U 18 fra sommer 2012.

  Truppen indeholder på nuværende tidspunkt bl.a. 5 HGI spillere, der er med inde omkring talentudviklingen hos DBU. Derudover træner spillere fra andre Nordsjællandske klubber også med.

  Læs mere >>

  30/11 HGI Damefodbold besejrer
  et af Jyllands bedste U 15 hold

  Et af Jyllands bedste U 15 hold, Skovbakken var i denne weekend på besøg på sjælland.


  26/11 DBU samling

  13-årige Emilie fra HGI blev testet i landsholdstrøjen.

  Læs artiklen fra Hillerød posten


  25/11 Hillerød Talentidrætsklasser

  - Dyrker du sport på højt plan?

  - Går du i 6. klasse?

  - Er det svært at få tid til både din skolegang og din sport?

  Så er Hillerød Talentidrætsklasser måske noget for dig.

  Der afholdes informationsmøde den 5. december 2011 om Talentidrætsklassen.

  Læs mere >>

  19/11 DBU U15 og DBU U14 talenttræning

  I weekenden den 19/20. november er der todagessamling for DBU’s U 15 talenter. HGI deltager med 5 spillere.

  Efter at landstræner Danny Jung overværede træningen for HGI’s U 18 og U 15 pigerne i løbet af ugen, blev Nanna Hvarness udtaget til at deltage i weekendens samling hos DBU. Stort tillykke til Nanna.

  Deltagerne fra HGI Damefodbold er Victoria, Line, Anne-Sophie, Caroline og Nanna.

  Der er også samling for U 14 talenterne i weekenden. Her deltager HGI med Emilie og Sarah.

  Alle pigerne ønskes en god fodboldweekend hos DBU

  17/11 HGI Damefodbold indgår aftale med
  fysisk træner
  Læs mere >>

  13/11 Prøvetræning i HGI Damefodbold.

  Åben træning for alle interesserede spillere
  Læs mere >>

  31/10 U-15 Hold 1

  Hillerøds U15-piger var ét mål fra at vinde 1. Division Øst.

  Læs artiklen fra Hillerød posten


  28/10 HGI Damefodbold søger trænere  Læs mere >>

  17/10 Invitation til Holland Girls Cup 2012 i påsken den 6. - 9. april 2012.

  Igen i 2012 rejser HGI Damefodbold til international turnering i Holland. Læs mere i invitationen.

  Invitation og tilmelding

  10/10 U15-2 sikker vinder af række 1

  For andet år i træk har Hillerød Damefodbolds U15-2 vundet række 1 og dermed sikret sig oprykning til Mesterrækken. Puljesejren blev spillet i hus efter en meget sikker sejr på 3-0 over rækkens nr. 2 Allerød. Havde det ikke været fordi U15-1 allerede lå i 1. division havde U15-2 fået adgang til at spille i 2.division.

  Holdet har – bortset fra en enkelt svipser mod Frederikssund (som vist havde rigeligt 96’ere med) – kørt clean sheet og spillet overbevisende i alle kampe. I efterårets sæson kan holdet desuden bryste sig af at have besejret Himmelev fra 1. division og HIK/B93 fra 2. division, og er som minimum blandt de 15 bedste hold på Sjælland.

  Teknisk og taktisk spiller holdet på højt niveau. Uanset om modstanderen pakker sig ned foran eget felt eller laver aggressivt frontal angreb, så omstiller holdet sig på flot vis og tager kontrol med begivenhederne.

  Holdet er Danmarks klart bedste 2. hold – STORT TILLYKKE PIGER!


  9/10 U 15 i 1 Division Øst - BSV-HGI

  HGI’s U 15 hold i 1. Division Øst skulle til BSV for at gentage sidste weekends sejr over samme hold og der skulle ikke gå længe før kampen var afgjort. HGI sad tungt på spillet fra start og fik relativt hurtigt bragt sig foran 1-0 og 2-0 ved Anne-Sophie og Anne.

  HGI fortsatte i højt tempo og bragte sig yderligere foran med 4-0 inden pausen. I 2. halvleg fik BSV reduceret inden HGI gjorde det 5-1 og 6-1. Godt gået af holdet.

  Holdet ligger på 2. pladsen 3 point efter Brøndby. HGI har 15 point ned til nr. 3 BSF. En meget stor afstand fra nr. 1 og 2 til de øvrige hold i Sjællands bedste række i U 15 årgangen.


  På billedet de glade spillere fra dagens kamp.


  2/10 Nyhedsbrev Oktober 2011  Læs nyhedsbrevet >>

  24/9 U 15 i 1 Division Øst - HGI i overbevisende sejr over Greve/Solrød Elite

  HGI har i dag slået Greve/Solrød Elite 6 -2 på udebane efter en sikker indsats.

  Med en sikker 5 -0 føring 10 minutter før tid blev der flyttet lidt rundt på tropperne og det gav nogle chancer i begge ender af banen, så kampen sluttede 6 – 2 i HGI´s favør.

  Rækken er nu fuldstændig knækket over idet både HGI og Brøndby (en kamp mindre) har 18 point foran nr. 3 BSF, der har 9 point.


  22/9 Pigetalentcenter Nordsjælland

  Pigetalentcenter Nordsjælland inviterer til træning den 26. september 2011 for U13, U15 og U18.

  Læs invitation >>

  18/9 Foreningen "Kunstgræs i Hillerød"

  Nyhedsbrev september 2011.  Læs nyhedsbrevet >>

  12/9 U-15 Hold 1

  3-1 nederlag til Brøndby i første direkte slag om førstepladsen i Sjællands bedste fodboldrække.

  Læs artiklen fra Hillerød posten


  4/9 Dobbeltsejr over Himmelev

  Det blev til to sejre på udebane over Himmelev i weekenden. Både HGI´s U 15 hold i 1. Division Øst og HGI´s U 13 hold i række 1 besejrede Himmelev med henholdsvis 2-0 og 1-0. Begge sejre var fuldt fortjente, men i forhold til spil og chancer var begge sejre også for små. U 15 holdet har dermed stadig maksimum point efter 3 kampe og U 13 holdet har 9 point efter 4 kampe.


  3/9 HGIs U-15 piger

  Fodboldpiger tager det første skridt mod landsholdet.

  Læs artiklen fra Hillerød posten


  7/8 Pigetalentcenter Nordsjælland

  Pigetalentcenter Nordsjælland inviterer til træning den 10. august 2011.

  Læs invitation >>

  25/7 Sæsonstart for efteråret nærmer sig med hastige skridt

  Og her kommer en lille reminder på hvordan vi alle kan hjælpe HGI Damer med at tjene lidt ekstra, uden at yde ret meget !


  3/7 HGI Damefodbold på Facebook

  Kig forbi vores nye side på Facebook. Skriv dine tanker og indlæg fodboldbilleder og videoer.


  3/7 Kom til prøvetræning på U15

  HGI Damefodbolds bedste U15-hold spiller i den kommende sæson i den bedste række på Sjælland – 1. Division.

  Vi er altid interesseret i, at høre fra nye potientelle spillere til 1. holdet.

  Der er dog et par ting, som vi forventer af dig og som du skal overveje inden du kontakter os:

  • du skal være en holdspiller

  • du er væsentligt bedre end gennemsnittet på din årgang

  • du vil gerne spille fodbold på højt plan

  • du er villig til at træne 3 gange om ugen og derudover selvtræne

  • du er ambitiøs og udviklingsorienteret

  Helt generelt vægter vi hurtighed og god teknik højt, når vi vurderer spillere til 1. holdet.

  Såfremt du kan leve op til ovenstående så er du velkommen til at kontakte Trænerne William Pedersen tlf. 25 43 37 25 eller Lars Bo Larsen tlf. 23 98 09 49. og høre om dine muligheder for at træne med

  Derudover har vi også hold i række 1 og 2 med en masse dygtige spiller og trænere, og der er her også mulighed for at prøve at komme og træne med.


  22/6 Nyhedsbrev Juni 2011

  I forbindelse med afslutning på forårssæsonen udkommer Nyhedsbrev Juni 2011.

  Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god og solrig sommer.

  Læs nyhedsbrevet >>

  20/6 U-15 hold 1 Elite Øst

  HGIs U-15 piger Elite Øst vandt sølvmedaljer.

  Læs artiklen fra Hillerød posten


  19/6 U-15 DBU talenttræning

  I weekenden den 10-12 juni var der udtagelse til fortsættelse på DBUs talenttræning.


  17/6 U-15 Hold 1 – Sæsonafslutning

  Efter den knaldhårde finale, var pigerne naturligvis noget nede og deprimerede over den mistede pokal, men en gruppe forældre havde på sædvanlig effektiv facon arrangeret sæsonafslutning for alle pigerne, til stor overraskelse for disse.


  17/6 U15 - Hold 1 - Elite Øst – Brøndby

  Finale i Brøndby – Hvad mange havde håbet på, blev nu virkelighed idet rækkens to bedste hold mødtes i en vaskeægte finale om Sjællandsmesterskabet 2011 Elite Øst.


  15/6 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Solrød

  Næstsidste kamp før den store finale mod Brøndby, men en vigtig kamp alligevel fordi vi med en sejr kan nøjes med uafgjort i Brøndby. Solrød har ikke skaffet sig mange point, men 1 af de point de har fået, var mod os tidligere på sæsonen. Så det er en kamp vi bør vinde og som vi skal vinde, spørgsmålet er så om vi kan vinde den.


  15/6 Åbent hus træning for U18

  Kom til åbent hus træning i HGI Damefodbold.

  Læs invitation >>

  11/6 Kunstgræs på Hillerød stadion.

  Det indledende arbejde med at etablere kunstgræs på Hillerød Stadion er nu gået i gang.


  8/6 Hillerød Posten 26. maj 2011

  HGI Damefodbold skal i 1. division.

  Læs artiklen >>

  4/6 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Raklev

  Svær udekamp mod Raklev - Raklev har gennem de sidste sæsoner, været helt urørlige på hjemmebane og har ikke tabt en hjemmekamp så længe nogen husker. Men skal vi vinde det Sjællandsmesterskab så kræver det en sejr, vi kan ikke forvente Brøndby sætter noget til ....


  31/5 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Brøndby

  Topkamp mod Brøndby - Ud fra resultaterne var det uden tvivl rækkens to bedste hold, der skulle mødes. Kun 1 point skiller os fra Brøndby, så en sejr til et af holdene ville bogstavelig talt være guld værd ....


  29/5 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Herlev

  Ny kamp denne gang ude mod Herlev. Herlev er groft sagt kommet i menneskehænder i dette forår, og er gået fra nederlag til nederlag....


  22/5 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Skovlunde

  Skovlunde var næste kamp i rækken og efter den flotte indsats mod Raklev, var vi forsigtige optimister, da vi ikke rigtigt vidste hvor vi havde modstanderen....


  19/5 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Raklev

  Ny topkamp denne gang mod Raklev. Traditionelt har vi haft det svært mod dem og Raklev har vist skræmmende styrke i foråret med bl a sejr over Brøndby....


  16/5 HGI Damer Sponsorjagt

  Deltag i jagten på nye sponsorer til HGI Damefodbold og vind gavekort.


  14/5 Mesterrækken: U15-2 mod Greve

  Mesterrækken: U15-2 mod Greve Efter det skuffende nederlag på hjemmebane mod Vordingborg tog Hillerøds Mesterrække-piger til Greve i håb om at kunne spille sig til point.  11/5 Nyhedsbrev Maj 2011

  Som supplement til nyhederne på hjemmesiden udgiver HGI Damer et nyhedsbrev.

  Læs nyhedsbrevet >>

  10/5 Mesterrækken: U15-2 mod Vordingborg

  Fodbold er et dejligt spil. Man kan dog ikke altid regne med at det bedste hold vinder.


  8/5 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Solrød

  Efter påskens flotte sejre i Holland, skulle vi nu i gang igen. Denne gang på udebane mod Solrød.


  2/5 Mesterrækken: U15-2 mod Allerød

  Efter en succesfuld og intensiv påsketur til Holland Girls Cup mødte Hillerød GI U15-2 Allerød i Mesterrækken.


  20/4 Mesterrækken: U15-2 mod FC Øresund

  Oven på sæsonstarten, 3-3 mod Slagslunde-Ganløse, skulle Hillerød GI's U15-2 piger møde et af rækkens formodet bedste hold. FC Øresund lod sig nedrykke fra Elite Øst 1 til Mesterrækken, så der var lagt op til en svær kamp for Hillerød-pigerne.


  18/4 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Herlev

  Det var med stor optimisme, vi så frem til første hjemmekamp i sæsonen. Det ville være lækkert, at kunne tage til Holland i påsken, med 6 point på kontoen.


  18/4 Påskegave fra Spar Nord

  Alle i HGI Damefodbold af 2010, der ikke er til stævne i enten USA eller Holland, har nu mulighed for at komme ind og se en superliga kamp.

  Spar Nord tilbyder billetter til AABs kamp mod FC Nordsjælland på Faraum Park 2. påskedag.

  Læs mere herunder.

  Invitation fra Spar Nord >>

  16/4 Links vedr. Hollandsturen

  Her er et par links til praktiske oplysninger i forbindelse med Hollandsturen.

  Informationsside om turen

  Turneringens hjemmeside

  Forældrebrev


  11/4 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Skovlunde

  Efter 5 måneders hårdt slid i sne og kulde blev pigerne sluppet løs mod Skovlunde og endelig kom der gang i den rigtige turnering.


  31/3 Nyt fra Bag Målet

  Bag Målet har fået ny daglig leder og bestyrer.

  Læs også om, hvordan du finder ud af, hvad dagens ret er i Bag Målet og hvornår der er åbent.


  29/3 U 15 - 2 Mesterrække. To uger til sæsonstart

  Så nærmer vi os for alvor starten på sæsonen i Mesterrækken for vort 2. hold i U 15 årgangen. Trænerne giver i nedenstående dokument en status for holdet og lidt kommentarer omkring den forestående sæsonstart

  Sæsonstart >>

  14/3 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

  HGI Damefodbold af 2010 afholder ekstraordinær generalforsamling 6. april 2011.

  Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling >>

  9/2 Ny sponsoraftale

  HGI Damefodbold af 2010 har indgået ny sponsoraftale med Sport Direct Hillerød og hummel. Med den nye aftale bliver det muligt, at bestille træningstøj og meget mere på nettet - læs mere herunder.

  Køb træningstøj med HGI logo >>

  3/2 Referat fra informationsmøde

  Referat fra informationsmødet 19. januar om fremtidig vision og ambition for HGI Damefodbold af 2010.

  Læs referatet >>

  18/1 Indkaldelse til generalforsamling

  HGI Damefodbold af 2010 afholder ordinær generalforsamling 23. februar 2011.

  Indkaldelse til generalforsamling >>

  13/1 Indkaldelse til møde

  Kom og vær med til en præsentation af ambitioner og struktur for HGI Damefodbold.

  Læs indkaldelsen her >>

  6/1 Tjen penge til klubben, når du taler i mobilen

  Ved at knytte dit CBB mobilnummer til HGI Damefodbold af 2010 kan du tjene penge til klubben.


  7/12 U 15 - Hold 1 - Futsal

  Som optakt til DBUs Futsal turnering havde trænerne inviteret en af spillerne fra BGA, Boldklubben Glostrup/Albertslund, Nicolai, til gæste undervisning til torsdagens indendørs træning.


  7/12 Tjen penge til klubben

  Nu kan du tjene penge til klubben uden at bevæge dig ret meget

  Klubben har lavet aftaler med OK Benzin og Klubsupport, så nu kan du tjene penge til klubben, når du tanker benzin eller hvis du handler på nettet via Klubsupport.


  6/12 U 15 Hold 2: Mesterrække & TimeVision

  U15 Hold 2 skal spille i SBU Mesterrække til foråret og holdene i denne række er offentliggjort. Som forberedelse til dette spiller hold 2 med i Timevision cup her i vinter.

  SBU Mesterrække ser ud til at blive en rigtig spændende række og der bliver noget at arbejde for de kommende måneder.


  29/11 U 15 Hold 2 - Begge hold blev gruppevindere

  Første indendørs runder er overstået for Hold 2 truppens to hold. De ene hold var i kamp den 20. november og sejrede 5 – 0, 7 – 0, 5 – 1 og sluttede af med 1 – 1 mod BSV og blev samlet vinder af deres gruppe. Det andet hold var i kamp den 27. november og sejrede sikkert i 2 kampe og med 2 udeblivelser hos modstanderne blev dette hold også vinder af deres gruppe med en samlet målscore på 12-1.

  Begge hold er dermed klar til mellemrunden efter svagere modstand end forventet.


  29/11 U 15 Hold 2 på træningstur i Sverige

  Sammen Höllvikens årgang 97, der hører til de absolut bedste i Sverige, havde vi arrangeret en træningsdag på Sverige sydspids – Höllvikens anlæg.


  24/11 Unionssamling weekenden d. 20-21 nov.

  HGI havde 4 spillere med hos DBUs Talentcenter Sjælland Øst, der i denne weekend var samlet i Espergærde til DBU U14 Træf for at spille kampe mod Sjælland Vest, Fyn og Skåne FF.


  2/11 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Damsø

  Sidste kamp i efteråret på udebane mod Damsø. Modstanderen har haft et svært efterår og skal i kvalifikationskamp mod Solrød for at blive i rækken, mens vi med en tilpas stor sejr kunne ende på 3. pladsen.


  1/11 Træningsdag hos Höllvikens GIF i Sverige - Lørdag den 13. november

  Nu er det blevet tid til, at pigerne fra Hillerød Damers U 15 Hold 2 skal på besøg hos Höllviken.


  18/10 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Raklev

  Opgør mod Raklev - Efter to nederlag i rap, var det spændende og se, om vores piger kunne rejse sig mod Raklevs dygtige piger, og lad mig med det samme slå fast, at det kunne de bestemt, for de gik ud og spillede noget nær den bedste kamp, jeg har set i Elite Øst.


  16/10 U 15 – Hold 2: Vinder af række 1 – Helsingør IF og ugens spiller

  Helsingør IF lå inden dagens kamp på en flot 4. plads med mulighed for at spille sig til adgang til forårets Mesterrække, men det krævede en sejr over HGI, der til gengæld kunne spille for at vinde rækken.


  12/10 U15 - Hold 1 - Elite Øst - BSF

  Efter sidste weekends ærgelige, men retfærdige nederlag til Brøndby, lød opgaven nu på BSF (Skovlunde). Kampen om 2. pladsen kunne man kalde opgøret, for BSF lå nr. 2 men var til at hente ved en sejr.


  11/10 U 15 – hold 2 række 1: Ubesejret efter 8 kampe og ugens spiller

  Hillerød Damers hold 2 skulle forsvare 1. pladsen i række 1 mod Espergærde, der tidligere har drillet Hillerød.


  9/10 Fodboldtur til Holland i 2011

  Vores energiske trænere har, som I kan læse i vedlagte, arrangeret en spændende tur til Holland i påsken 2011.

  Alle nødvendige informationer står i nedenstående dokument, vi vil bare opfordre alle interesserede til at tilmelde sig snarest muligt.

  Invitation og tilmelding

  4/10 U 15 – hold 2: Meget sen udligning, Mesterrække og ugens spiller

  Hvad der på papiret lignede en overkommelig modstander for Hillerød Damers hold 2 skulle snart vise sig at blive noget af en prøvelse. Hverken modstanderen, banen eller Hillerøds eget spil var som forventet.


  4/10 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Brøndby

  Topkamp i Brøndby - På forhånd en svær opgave da Brøndby har slået alt og alle, men vi kom med en bunke selvtillid efter de gode kampe i efteråret.


  27/9 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Herlev

  Ingen forventede en gentagelse af sidste storsejr over Herlev, men en sejr burde da være mulig.


  26/9 U 15 - 2 Sejr i svær udekamp og ugens spiller

  Førstepladsen i række 1 skulle forsvares mod en vanskelig modstander tidlig lørdag morgen. Modstanderen var Lynge, der er fysisk stærke og ældre end Hillerøds hold.


  20/9 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Damsø

  Efter 2 hårde udekampe, var det rigtigt dejligt at være på hjemmebane!


  19/9 U 15 - 2 Sejr nr. 4 på stribe og ugens spiller

  Efter sidste uges suveræne sejr over Ballerup - Skovlunde skulle førstepladsen i række 1 forsvares mod Fremadnord.


  14/9 U 15 - 2 Topkamp i U15 række 1 og ugens spiller

  U15-2 skulle lørdag til Skovlunde og møde BSF (Skovlunde og Ballerup er fusioneret) i et møde mellem rækkens øjeblikkelige nr. 1 (BSF) og nr. 3 (Hillerød).


  13/9 SÅDAN PIGER!!

  Alle de 6 indstillede piger fra 1. holdet er videre i DBUs U14 talenttræning efter søndagens træningssamling.

  Et stort tillykke til pigerne - det er superflot!


  13/9 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Raklev

  Vores modstander i denne kamp kørte alt og alle over foråret og vandt Elite Øst suverænt, så vi vidste udmærket, det kunne blive svært!


  9/9 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Skovlunde

  For godt et år siden, også i Elite Øst, mødte vi samme sted Skovlunde og dengang fik vi groft sagt kæmpebank 6-0. Dengang havde vi næppe et skud på mål, men hvad kunne vores nye spændende hold så udrette i dag?


  6/9 U 15 - 2 Ingen kamp, men 3 point til kontoen


  5/9 Nyheder fra Bag Målet

  Bestyrelsen for Bag Målet har desværre været nødt til at lukke Bag Målet på ubestemt tid.


  29/8 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Brøndby

  Topkamp i Elite Øst mellem HGI og Brøndby. Selvom der kun er spillet få kampe, kan man godt bruge det udtryk om kampen. Dels fordi begge hold lagde ud med storsejre, og dels fordi kampen udviklede sig til et brag af en kamp, der tydeligt viste at begge hold helt sikkert vil befinde sig i toppen af Elite Øst.


  29/8 U 15 - 2 Sejr i 2. kamp og ugens spiller

  I pigernes 2. kamp i sæsonen - mod Allerøds førstehold - satte vi os for at være 100% klar fra første fløjt.


  27/8 SEJR!!! Til de unge

  Resultatet af den prestigefyldte kamp ung mod gammel endte med en sejr på straffespark til de unge!

  Så lige nu er det 96'erne der skal servere til de unge 97'ere til 1. holdets sidste træning!

  Det er taberholdets forældre, der skal lave mad.

  25/8 U15 - Hold 1 - Elite Øst - Herlev

  Så skulle Elite Øst i gang, og nu skulle vi se hvor vi stod når det blev alvor.


  23/8 U 15 - 2: Første kamp og ugens spiller

  Så kom U 15 - 2 i gang med turneringen. Sæsonstarten var imødeset med stor spænding, på grund af den korte tid de nye hold har haft sammen efter at årgangene 96 og 97 er blevet slået sammen. Holdet spiller i række 1, som er rimeligt krævende og holdet stillede stort set stærkeste opstilling.


  23/8 Hillerød Kræmmermarked - indgangskontrol

  Så skal vi på den igen - i lighed med sidste år. Vi skal passe den ene indgang på årets kræmmermarked. Baggrunden er naturligvis, at vi for denne relativ lille opgave får en pose penge - til gavn for alle vores piger i Hillerød GI Damer.

  Bemærk venligst, at vagterne er opdelt i korte intervaller, hvorfor der er rigtig mange af jer som bør kan tage en vagt eller 2.

  Tilmelding


  17/8 U15 - Hold 1 - Træningskamp mod Fremad Nord (U18)

  Vores yngste kunne være op til 4 år yngre end enkelte af modstanderne, og det måtte jo nødvendigvis gøre en forskel, men omvendt kunne det blive en kamp, vi kunne lære en masse af.


  16/8 U15 - Hold 1 - Træningskamp mod Himmelev

  Lørdag formiddag mødte en flok forventningsfulde piger og nogle endnu mere forventningsfulde forældre op, til den første rigtige træningskamp med årgang 1996/97.


  29/7 Træning og Kronborg Cup

  Træning
  Hold 1 og hold 2 trupperne for årgangen 1996/1997 er allerede godt igang med træningen.

  Begge trupper træner mandag og onsdag fra 17.00 - 19.00 og fredag fra 16.00 - 18.00 (lige nu).

  Vi glæder os til at se de sidste, når I vender hjem fra ferie.  Kronborg Cup
  Husk endvidere at både hold 1 og 2 deltager i Kronborg Cup i weekenden den 7. og 8. august med deltagelse af Nivå-Kokkedal, Hillerød 1 og 2, Espergærde, Helsingør, Stattena (Sverige), Herlev, Solrød, Brøndby, Birkerød, Fremad Nord og BSV

  Spørgsmål vedr. træning eller trup rettes til William og Lars for hold 1 og Svend Erik eller Michael for hold 2.

  Forsat god sommer

  26/7 Kom til prøvetræning på U15

  HGI Damefodbolds bedste U15-hold spiller i den kommende sæson i den bedste række på Sjælland - Elite Øst.

  Vi er altid interesseret i, at høre fra nye potientelle spillere til 1. holdet.

  Der er dog et par ting, som vi forventer af dig og som du skal overveje inden du kontakter os:
  • du skal være en holdspiller
  • du er væsentligt bedre end gennemsnittet på din årgang
  • du vil gerne spille fodbold på højt plan
  • du er villig til at træne 3 gange om ugen og derudover selvtræne
  • du er ambitiøs og udviklingsorienteret
  Helt generelt vægter vi hurtighed og god teknik højt, når vi vurderer spillere til 1. holdet.

  Såfremt du kan leve op til ovenstående så er du velkommen til at kontakte Trænerne William Pedersen tlf. 25 43 37 25 eller Lars Bo Larsen tlf. 23 98 09 49. og høre om dine muligheder for at træne med.

  21/7 Elite Øst - selvtræning

  Opstartsprogram for spillere omkring 1. holdstrup. Trænings program følges træningsfrie uger. For de spillere der er omkring 1. holdstruppen forventes det at man følger programmet.

  Opstartsprogram - selvtræning

  2/7 U15 - Italy Cup

  Billeder fra Italien, hvor næsten alle U15 pigerne deltager i Italy Cup.


   
   

  SPONSORER DER STØTTER U15
  Oversigt over alle HGI-Damefodbolds sponsorer »
   
   
  VI TRÆNER
  Udendørs

  Mandag
  Kl. 17.00-18.30

  Onsdag
  Kl. 17.00-18.30

  Enkelte hold træner også fredag

  Se vintertræningstider inde her

  se baneoversigt »
   
  INFORMATION


  HGI U16 afdelingen
   
  Spilleklar »
  Opstartsprogram 1. holdstrup sommer 2012 »
  Hjemmeøvelser »
  RICE-behandling - førstehjælp til skader »
  Netdoktor - Smerter - Knæ »
   
   
  Dokumenter
   
  Til vores frivillige dommere
  Turneringsreglement  »
  Fodboldloven  »
   
   
  NÆSTE KAMPE
  DGI - kampplan/stilling
   
  Alle Hold - HGI Damefodbold
   

  DBU - kampplan/stilling
   
  Alle Hold - HGI Damefodbold